Completada la Fase 2 de Missió Kenya

Completada la Fase 2 de Missió Kenya

Durant l’agost de 2019 s’ha executat la segona fase del projecte de construcció, cofinançada entre la campanya de finançament de Missió Kenya impulsada per BitLab juntament amb les escoles participants i amb aportacions de fundacions privades.

Com en la fase anterior, en aquesta fase s’ha procedit a l’enderroc i la construcció de 5 noves aules amb les mateixes característiques constructives, en aquest cas amb la participació únicament de voluntaris d’Arquitectes Tècnics Sense Fronteres. En aquest cas, a més, s’ha dotat els mòduls d’instal·lació elèctrica i s’ha construït un sistema de drenatge per la recollida d’aigües pluvials, s’ha plantat vegetació al límit entre la parcel·la de l’escola i una carretera local, que es convertirà en un mur verd per protegir l’escola de pols i soroll. Amb la finalització de la segona fase s’assoleix el primer objectiu, de renovar les aules de l’escola de Kithunthi amb capacitat per 300 alumnes en total, que la segona setmana de setembre acolliran els primers estudiants.